Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

27 Νοεμβρίου 2012: Περιμένοντας τα ΜΑΤ


Εισαγγελική παρέμβαση για λήξη της κατάληψης σήμερα, μετά από αίτημα των Πρυτανικών αρχών και Προέδρων και Κοσμητόρων σχολών και τμημάτων του ΑΠΘ.
 

Ιδού η γελοιότητα στην απεραντοσύνη της:
"Κύριε Εισαγγελέα,
Όπως επανειλημμένα έχετε ενημερωθεί, το κεντρικό κτήριο Διοίκησης του Πανεπιστημίου τελεί εδώ και εννέα (9) εβδομάδες υπό κατάληψη. Η λειτουργία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μετά από τόσο χρονικό διάστημα, έχει καταστεί αδύνατη και οι ζημίες φαίνονται μη αναστρέψιμες.
Επιπλέον η έλλειψη καθαριότητας και υγιεινής, για όλο αυτό το διάστημα στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Πανεπιστημίου, έχει δημιουργήσει μία επικίνδυνη κατάσταση για την υγεία των φοιτητών και εργαζομένων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Επειδή τελούνται αξιόποινες πράξεις που διώκονται αυτεπαγγέλτως, ΖΗΤΟΥΜΕ να προβείτε το ταχύτερο δυνατόν στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να απελευθερωθεί το κτήριο Διοίκησης και να αποκατασταθεί η λειτουργία του.
Είναι αυτονόητη η ευχή όλων, οι ενέργειες να γίνουν με τη μεγαλύτερη δυνατή στοργή για τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας".


ΠΟΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ καταλογίζονται στους καταληψίες;;
-διατάραξη οικιακής ειρήνης (!)
-παράνομη βία (!!!)
-πρόκληση διακεκριμένων φθορών (!!)
-υποβάθμιση περιβάλλοντος (+)


Αναμένουμε, επομένως, για άλλη μία φορά τα ΜΑΤ να εισβάλλουν στο ΑΠΘ, αυτή τη φορά καλυμμένοι απ'το νόμο με την εισαγγελική εντολή και με τις φανερές πλέον ευλογίες της Πρυτανείας!
Τουλάχιστον, κάποιοι αρχίζουν να αποκαλύπτονται... Προς το παρόν οι δηλώσεις τους και το παρασκήνιο θα μείνουν ασχολίαστα. Προς το παρόν...

                                                              
                                                  ΕΔΩ ΑΠΘ, ΕΔΩ ΑΠΘ! Η τρομοκρατία συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου